Ovo je mesec gde imamo dominaciju dve četvorke. Kada saberemo godinu koja je na globalu (2020=2+2=4), mesec April (4), dobijemo mesec u znaku Br. 8.  Znaci, April mesec biće u simbolici broja 8 !!! Šta nam donosi ovaj mesec ? Ovo je astrološki igra planeta Plutona i Marsa a u znaku škorpije.

POZOVI GOCU

Ovo je period kada se covecanstvo dovodi u red. Pred nama je predstupna godina i to ne smemo da zaboravimo .Sve sto je bilo loše , izumire i nestaje .Sve sto nije bilo dobro , moraće se dovesti u red. Na svim nivoima. Tokom aprila imamo dominaciju br. 4.  Ovo je mesec kada će dominirati red, rad i disciplina. Ukoliko imate bilo kakvo ograničenje iskoristite da radite na sebi. Ovo je period kada se možete okrenuti i Duhovnosti. Sto i nije tako loše . Ovo je period učenja i mučenja.  Ovo je period kada opet možemo zavoleti sebe a i druge. Ovo je period posta, uzdržavanje od loših misli i reci . Vreme je za pokajanje ! Mesec gde imamo i dominaciju br. 8.  Smanjite troškove, zaobidjite kredite kako kasnije ne biste bili u problemu.

POSALJI PORUKU

Smanjite troškove, zaobidjite kredite kako kasnije ne biste bili u problemu.  Zaboravite u ovom periodu da budete humanisti ( nemojte pozajmljivati novac ). Ovo je period kada se mogu javiti zemljotresi , problemi sa električnim aparatima i razdor u svetu. Problem sa kriminalcima. Sledi i talas suicida i to u celom svetu. Izbegavajte letove.

POZOVI GOCU


ZDRAVLJE: koštani sistem (zubi, kičma, kosti), glavobolje, urinarni sistem kao i hormoni može praviti problem.
Ljubav: Često može doći do nerazumevanja u vezi ili braku.  Loša komunikacija i često svadje.  Ukoliko ste sami nije vreme za nove ljubavi. Moraćete sačekati neko bolje vreme.


Srećno!

One thought to “Numerologija Predvidjanje za April 2020”

  • A WordPress Commenter

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

    Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *