Za svaki Horoskopski znak 

OVAN
Ovaj znak treba da nauci da sporije jede , ali da ne preteruje sa brzom hranom .
Ovo je period kada treba retko da koristite slatkiše, testenine , pecivo . Čuvajte se ugljenih hidrata . To je “ smrt “ za vašu vitku liniju

BIK
Slatkiši su ono čime se vi gojite . Ako ne možete da ih izbacite , svedite ih na minimum. Ne morate biti opterećeni fizičkim izgledom koliko da sačuvate vaše zdravlje . Ne preterujte jer i voće goji ukoliko “ proždire te “

BLIZANAC
Vi treba da jedete više puta po manje obroke . I to salate i bareno povrće sa sto manje mesa . Pite limunadu i unosite dovoljno vode . Nije vreme za dijetu

RAK
Za vas su mleko i mlečni proizvodi jako bitni . Za vreme vanrednog stanja važno je da toga imate u zalihama . Bilo bi dobro slatkiše izbaciti .

LAV
Morate da znate da ne morate sve da pojedete sto imate u frižideru . Meso vam je jako važno , zato sve sto ima mesa daće vam kraljevsko uživanje . Ko sme nešto lavu da otme ?

DEVICA
Prodavnica zdrave hrane je pravo mesto za vas . Suvo vice, žitarice , musli u svim oblicima vi trebali bar 1x dnevno da konzumirate . Vice i povrće uzimajte u sirovom obliku .

VAGA
Ne morate jesti slatko od rane zore . Ovo je period kada bi mogli puno kolicinski da jedete . Bilo bi dobro napisati šta doruckujete a šta rucate . Kako se ne biste natrpavali. Vodu ne zaboravite da pijete .

ŠKORPIJE
Vi volite sebi da ugadjate . Ovo je vreme da se posvetite zdravom nacinu života i ishrane . Ne pre jede jer se već pravilno rasporedite obroke . Hleb izbacite iz upotrebe za ručak i večeru .

STRELAC
Znak koji ne voli nikakva ogranicenja . Izbacite hleb i šećer iz upotrebe . Ubacite dosta salate i svežeg vica. Pravite dosta smutija i sokova, ima da budete nakon karantina top.

JARAC
Vi volite domacu kuhinju pa bi mamina kuhinja mogla doneti + neki kg . Uvedite blagu restrikciju i trijazu hrane . Razmišljajte o hrani kao o poslu .

VODOLIJA
Bez prejedanja , molim ! Pronadjite zanimljive recepte i kuvajte. Budite kreativni sa svežim povrćem i spojte lepo i korisno . Dijeta a ne izgladnjivanje , imajte to na umu .

RIBE
Sve sto je vezano za morske plodove možete da koristite i ne brinite o vašem zdravlju i izgledu . Mlečne proizvode izbacite . To nije za vas . Ne jedite noću. Ako vas probudi glad , zavarajte časom vode .

Srecno

Vas Savetodavac

GORDANA GOCA DRAGISIC

#ostanikodkuce

POSALJI PORUKU POZOVI GOCU

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *